Ingrediente:
4 fileuri de pui, 200 gr. branza de capra, 20 frunze de vita de vie, 400 gr rosii tocate, 300 ml. vin alb
o ceasca ulei de maslineextravirgin, sare marina neiodata si piper proapsat macinat dupa gust, o lingurita de zahar brun, cimbru si busuioc maruntite.
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 200 ° C. Folosind un cutit ascutit, taiati cu grija fileurile de pui in jumatati dar fara sa le separati. Opariti usor frunzele de vita sa se inmoaie. Asezati 5 frunze de vita pe o bucata de staniol almentar si asezati un fileu de pui deasupra. Zdrobiti cu furculita bine aproximativ 50 gr. de branza de capra si asezati-o pe fileul de pui roluiti bine staniolul in jurul fileului dându-i o forma de bomboană sa zicem. Repetați procesul cu restul fileurile de pui. Așezați cele patru role de pui intr-o tava de copt mic, adaugati vinul si acoperiti cu staniol. Gatiti timp de aproximativ 30 de minute la cuptor. Scoateti tava din cuptor si lasati sa stea timp de 15-20 minute. Serviti cu piureu de cartofi sau orez fiert peste care puteti pune ca decor cateva frunze de vita prajite in prealabil. Garnisiti totul cu un sos Tztziki.
Kali Orexi/Pofta Buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere