marți, 12 mai 2015

Pui cu foi de vita si branza de capra


Ingrediente:

4 fileuri de pui, 200 gr. branza de capra, 20 frunze de vita de vie, 400 gr rosii tocate, 300 ml. vin alb
 o ceasca ulei de maslineextravirgin, sare marina neiodata si piper proapsat macinat dupa gust, o lingurita de zahar brun, cimbru si busuioc maruntite.



Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 200 ° C.  Folosind un cutit ascutit, taiati cu grija fileurile de pui in jumatati dar fara sa le separati. Opariti usor frunzele de vita sa se inmoaie. Asezati 5 frunze de vita pe o bucata de staniol almentar si asezati un fileu de pui deasupra. Zdrobiti cu furculita bine aproximativ 50 gr. de branza de capra si asezati-o pe fileul de pui roluiti bine staniolul in jurul fileului  dându-i o forma de bomboană sa zicem. Repetați procesul cu restul fileurile de pui. Așezați cele patru role de pui intr-o tava de copt mic,  adaugati vinul si  acoperiti cu staniol. Gatiti timp de aproximativ 30 de minute la cuptor. Scoateti tava din cuptor si  lasati sa stea timp de 15-20 minute. Serviti cu piureu de cartofi sau orez fiert peste care puteti pune ca decor cateva frunze de vita prajite in prealabil. Garnisiti totul cu un sos Tztziki.

Kali Orexi/Pofta Buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere