marți, 5 iulie 2011

Afelia-Cotlete de porc in sos de vin

Ingrediente:

1kg. cotlete de porc, 2 cani de vin rosu, 1/2 cana ulei de masline extravirgin, 2 lingurite de seminte de coriandru zdrobite, apa calda, sare si piper dupa gust.

Mod de preparare:


Taiati carnea de pe oase in bucati mai mici si puneti-o intr-un castron maricel. Adaugati 1 cana vin alb si o lingurita coriandru, amestecati bine si lasati la maturat aprox. 5-6 ore amestecand din cand in cand. Incalziti apoi niste ulei si prajiti usor carnea in prealabil scursa. Adaugati si restul de vin si coriandru, aduceti la fierbere, adaugati suficienta apa calda cat sa fie acoperita carnea, condimentati cu sare si piper si fierbeti la foc mic 1-1.1/2 ore. Serviti cald preparatul cand este gata cu garnitura de orez fiert sau legume fierte sau piureu proaspat de cartofi.

Kali Orexi!Pofta buna!