joi, 9 iunie 2011

Rolakia me tyrí-Rulouri cu branza

Ingrediente

Un pachet de foi de patiserie-aluat fraged (2 foi), 2 rosii mari curatate si taiate in cuburi foarte mici, 2 cesti de branza feta maruntita, oregano, praf de usturoi, un pic de ulei de masline,optional  sunca, bakon, masline tocate, ardei, sau orice altceva va place.

Mod de preparare:


Se ia o foaie de patiserie si se perie cu putin ulei de masline. Imprastiati apoi peste ea cuburile de rosii si branza (puteti sa puneti si late optionale). Se presara cu praf de usturoi si oregano. Impachetati cu atentie. Cu un cuţit ascutit, taiati felii  groase de 2 cm . se repeta acelasi lucru cu a doua foaie.Asezati rolele intr-o tava de copt tapetata cu hartie de copt si dati in cuptorul incalzit in prealabil la mediu. Tineti pana la o culoare frumoasa de auriu.Rosiile folosite nu trebuie sa aiba multa zeama . Putem folosi si altele decat branza feta si chiar si  branza cu mucegai.Se servesc calde cu o cana de iaurt de oaie alaturi.



Kali Orexi!Pofta buna!