miercuri, 17 noiembrie 2010

Cotlete de vitel Pojorski

Ingrediente:
1 cotlet de vitel  frumos, 2 oua, 2 ciuperci, marar si patrunjel, 100 gr. unt,1/2 lamaie, sare si piper proaspat macinat dupa gust, pesmet.

Mod de preparare:
Se curata cotletul de pielite si grasimi  si se bate cu un ciocan dar fara sa-i rupem fibra. Il punem la marinat in ulei de masline extravirgin (eventual cel cu condimente in el) piper, sare si zeama de la 1/2 lamaie. Il lasam la marinat 30 minute. Il scoatem, tocam maruntel ciupercile si verdeturile, batem albusele le amestecam cu galbenusurile si trecem cotletul prin acest amestec dupa care tavalim prin pesmet . Prajim in unt incins dupa gustul fiecaruia. Papiota (osul) il invelim in staniol si-l servim cu cartofi natur peste care punem putin unt si patrunjel.
Pofta Buna!