duminică, 16 februarie 2014

Pulpe de rata la cuptor in sos de portocale a la Papagheorghiu

Ingrediente:

2 pulpe de rata, 3 portocale, cimbru, busuioc, piper negru proaspat macinat, sare de mare neiodata, un picut ulei de masline.

Mod de preparare:



Spalati bine pulpele si uscati-le cu servete de hartie. Ungeti-le cu un picut de ulei de masline. Dati-le cu piper pe toate partile si asezati-le intr-o baie de suc de portocale (zeama de la 2 portocale). aruncati in acaesta zeama ceva cimbru uscat si busuioc. dati la rece pt. 3-4 ore sa se patrunda bine carnea. Le asezati apoi inntr-un vas de yena cu tot cu zeama de marinat dati cu sare pe toate partile, acoperiti cu rondele de portocala. dati la cuptor pana cand s-a facut carnea. Serviti cu piure de cartofi.

Sa aveti pofta!