joi, 2 august 2012

Tarta cu morcovi si Zucchini

Ingrediente:

1 pachet aluat de patiserie, 2 dovlecei/zucchini, 5 morcovi, 4 linguri de mustar de dijon, ulei de masline extravirgin

Mod de pregatire:

Incalziti cuptorul la 180 ° C. Se spala si se usuca dovleceii. Se curata morcovii. Se taie morcovii in lungime in fasii lungi. Se taie fasii de dovlecel apoi la jumătate, astfel incat acestea sa fie de aceeasi latime ca si benzile de morcov. puneti aluatul fraged intr-o tava si inţepati cu furculita din loc in loc dupa care acoperiti cu mustarul netezind bine. Aranjati legumele spirala pornind de la centru, avand grija ca partea cu coaja a dovlecelului sa fie in sus.

Atunci cand s-a umplut forma, periati cu ulei de masline si coaceti 30 de minute sau pana se face in functie de cuptor. Se serveste calda sau rece.

Spor la treaba si pofta buna!