duminică, 24 iulie 2011

Mezes mine ntomatakia kai Feta-Aperitiv cu rosii coapte si Fetta

Ingrediente:

1 lingurita de usturoi tocat fin,  2 / 3 ceasca cu ulei de masline, 200-300 gr rosii cherry, 1 pita- focaccia  incalzita, 300 gr Fetta,
2 / 3 ceasca de busuioc proaspat taiat.

Mod de preparare:

Tineti usturoiul peste noapte in uleiul de masline. Incalziti cuptorul la maxim. Spalati  rosiile si le taiati in jumatate. Puneti rosiile intr-un vas de copt de mică adancime, turnati  ulei de masline si usturoiul pisat peste si amestecati usor. Coaceţi 10 minute; se presara apoi peste bucati de Fetta taiata in cubulete si busuioc maruntit. Se amesteca usor.
Puneti un pic pita-focacia in cuptor. Reteta este gata de a fi servita cu pita-focacia calda si cu Tzatziki. 

Kali Orexi!Pofta buna!