duminică, 22 mai 2011

Santorinis meigma lachanikon-Mix de legume a la Santorini

Ingrediente:

1/2 kg. zuchinni/ dovlecei taiati în cuburi, 1 / 2 kg de cartofi noi (se poate si cu cei vechi dar sa fie albi) taiati cuburi, 2-3 linguri pasta de tomate, un strop de vin alb sec, 3 linguri unt, 2 oua, 150 de grame Kefalogravieri rasa, 500 ml. supa de pui, 2 linguri faina de porumb, sare marina neiodata si piper proaspat macinat dupa gust, niste marar si busuioc proaspat taiat .

Mod de prepararae:


Sotati legumele in unt dupa care turnati in tigaie supa  de legume si pasta de tomate amestecata cu putin vin alb sec. Condimentati cu sare si piper si  lasati sa fiarba timp de 30 de minute. in acest timp preparati sosul de de ou si branza. Bateti ouale energic si adaugati branza si faina de porumb. Amestecati bine dupa care turnati peste legumele fierte. Continuati timp de inca 5 minute fierberea.Cand este gata presarati si mararul si busuiocul pe deasupra. Serviti imediat .



Kali Orexi!Pofta Buna