vineri, 9 septembrie 2011

Kounoupidi salata-Salata de conopida

Ingrediente pentru 4-6 persoane

1 conopida medie ca dimensiune dar ala si indesata bine,sucul de la o lamaie, ulei de masline extravirgin, sare marina neiodata dupa gust.


Mod de preparare:


Se spala bine conopida se taie tulpinile (optional puteti pastra o parte din ele atata timp cat le fierbeti suficient ca se se inmoaie). Se fierb bucatiile de conopida pana cand se inmoaie dupa care se scurg bine si se aseaza intr-un castron. Se toarna pe deasupra ulei de masline si  suc de lamaie si se sareaza dupa gust.se da un pic la rece si se serveste langa ce va face pe plac.


Kali Orexi!Pofta buna!

Kalo Sabbatokuriako!Weekend minunat!






Most read recipes in same category:


Greek salad

Greek salad (2)

Ancient Fruit Salad

Broccoli salad

Lettuce salad

Macedonian Salad

Brocolli with butter sauce




Services



Greek Dictionary of food terms

Alphabetical list of Recipes

Calorie Counter

Quiz