duminică, 15 mai 2011

Muffins me feta ki elies-Briose cu Fetta si masline

Ingrediente:
 

250 gr.  faina integrala, 300 gr.  Fetta, 100 gr. masline fara samburi taiate rondele, 150 ml. ulei de masline, un pic de lapte (dacă este necesar), 300 gr. iaurt 2% , 4 oua intregi, 4 lingurite praf de copt, 2 lingurite bicarbonat de sodiu, 1-2 lingurite sare, 2- lingurite oregano, putin unt pentru ungere formelor.

Mod de preparare:


Incalziti cuptorul la mediu.Intr-un castron, se amesteca faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, oregano, sarea, iar in alt bol se amesteca ​​uleiul de masline, ouale si iaurtul. Se toarna a doua compozitie peste prima si se amesteca cu o lingura astfel incat sa iasa o compozitie buna. Daca amestecul este prea gros se mai pune si lapte. Apoi adaugati maslinele si branza Fetta taiata in cuburi, amestecand usor. Ungeti formele pentru briose cu unt s
i umpleti-le 2/3 cu amestecul rezultat mai sus. Coaceti pentru 30 minute, daca briosele sunt mari si 20 de minute, dacă sunt mai mititele. Ies cam 6 mari si 12 briose mici. Daca doriti puteti sa  adaugati rosii taiate cubulete si ceapa un pic calita intr-o tigaie in prealabil.


Kali Orexi! Pofta Buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere