Mod de preparare:
Se pun toate ingredientele într-o tigaie încinsă în prealabil, cu ulei de măsline și se călesc cât să se înmoaie, nu să se ardă. La sfârșit adăugați și o ceașcă de apă călduță și le lăsați cu focul stins la odihnă. Cu acest amestec umplem cu grijă foile de varză înpăturindu-le frumos ca pe orice sarma. Le punem pe rânduri
într-o oală de pământ, la fundul căreia am pus varză tocată , ultimul rând terminandu-se tot cu varză tocată. La sfârșit am adăugat bulion de roșii- 2 căni (sau 3 linguri de pastă de roșii diluate în apă caldă). Le dați la cuptor și le țineți cam 2 ore urmărind să nu scadă prea mult zeama. Le serviți calde cu mămăliguță și cu câteva linguri de iaurt de oaie deasupra.
Spor la treabă și Poftă Bună!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere