Ingrediente:1 caracatiță-curățată- de circa 700 gr., 2 cepe albe tăiate peștișori, 3 căței de usturoi zdrobiți, câteva cuișoare, 1 ⁄2 cană de vin roșu (120 ml.), 1 conservă de roșii tocate ( 400 gr.), 2 frunze de dafin, 1 ⁄4 cană ulei de măsline, sare marină neiodată și piper verde.
Mod de preparare: Fierbeți caracatița în apă timp de 30 de minute până la înmuiere. Tăiați-o apoi în bucăți. Sotați ceapa și usturoiul în ulei, adăugând și cuișoarele. Adaugați vinul, roșile, foile de dafin și bucățile de caracatiță. Gătiți acoperit 45–60 minute. Decorați înainte de servire cu crenguțe de rozmarin. Serviți cu pâine sau orez.
Spor la treabă și poftă bună!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere