Ingrediente:
4 crabi proaspeti (1 kilogram), 4 morcovi, 4 cartofi,ο telina, putin ulei de masline extravirgin, 2 lamai, sare marina neiodata si piper dupa gust.
Mod de preparare:
Se spala crabii dupa care se pun intr-o oala mare, se acopera cu apa, se adauga sare si se fierb 1 / 2 ora. Dupa ce au fiert dati de o parte crabii, strecurati supa, adaugati legumele, putin ulei si fierbeti 20 minute. Serviti zeama impreuna cu crab,si se se stropeste cu zeama de lamai, condimenteaza cu piper. Inainte de servire pentru a usura munca comesenilor, taiati carapacea cu o foarfeca de bucatarie.
Kali Orexi!Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere