miercuri, 11 mai 2011

Arakas Thessalias-Mancare de mazare

Ingrediente:

500 gr. mazare, 100 gr. unt moale,1 cana supa de zarzavat, o salata rosie sau puteti folosi stevie, 1/2 cana ulei de masline, 6-7 fire ceapa verde, 2 morcovi tocati, 2 cartofi albi mari, 2 legaturi marar tocat fin, sare si piper proaspat macinat dupa gust.

Mod de preparare:


Intr-o cratita se fierb impreuna untul inmuiat in prealabil, supa si mazarea timp de 5 minute. Se adauga salata/stevia si se amesteca dupa care se ia de pe foc si se lasa la odihna. Intr-o alt cratita se incalzeste uleiul de masline si se calesc un pic: ceapa, morcovii si mararul. Se toarna acest amestec peste celalalt, se adauga cartofii cuburi si se condimenteaza cu sare si piper. Se aduce la fierbere si se fierbe pană cand toate ingredientele sunt facute, iar sosul este gros. Se serveste cu bucati de Fetta alaturi si cu paine neagra proaspata.

Kali Orexi !Pofta Buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere