duminică, 20 martie 2011

I Kritiki Stafidopita tis Popis-Stafidopita cretana cu mac -Produs de post

Ingrediente

1 ceasca ulei de masline extravirgin, 1 cana cu suc de portocale ,1 cana stafide ,1 pliculet praf de copt, 250 gr. zahar brun ,3-4 linguri de struguri dulci tocati si de gutui date pe razatoare, 500 de grame de faina sau cat cuprinde pt. a face un aluat moale,2 lingurite mac

Mod de preparare:

Se amesteca toate ingredientele impreuna cu mixerul, lasand la urma faina si ultimile stafidele,strugurii tocati si gutuile date pe razatoare. Trebuie sa punem faina suficienta pentru a face amestecul ca atunci cand facem prajituri (nu foarte tare). Puneti amestecul intr-o tigaie unsa cu ulei si presarata cu faina, iar pe deasupra presarati mac Coaceti in cuptorul incalzit bine la foc mediu aproximativ o ora sau pana observati ca s-a copt aluatul.


Kali Orexi!Pofta Buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere