sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Kleftiko de capra ( Friptura hotului)

2-3 kg de carne de oaie sau capra (nu miel) facuta bucati potrivite se pun intr-o tava, se adauga o cana de cafea de coniac, un pahar cu apa, un baton de scortisoara, sare piper . Se acopera cu o folie si se da la cuptorul bine incalzit (daca aveti cuptor cu lemne este si mai bine). Se lasa cam 3-4 ore sa se patrunda carnea. Separate 2 kg de cartofi taiati jumatati se pun intr-o tava se adauga 1 pahar de suc de rosii  se amesteca bines a fie cartofii trecuti prin suc se adauga ½ pahar apa, sare si piper dupa gust. Se acopera cu folie si se dau la cuptor 2-3 ore pana se patrund cartofii. Se serveste carnea cu cartofii impreuna.

Kali Orexi!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere