Ingrediente: 250 gr. Tagliatelle proaspete (pentru două persoane), 60 gr. unt în cuburi, 150 gr. de parmezan ras, Coajă de la o lămâie bio, sucul de la 1/2 lămâie, câteva roșii cherry, puțină sare marină neiodată, piper proaspăt măcinat.
Mod de preparare: Fierbeți tagliatelle în multă apă cu sare conform indicațișor de pe ambalaj. În timp ce se fierb, într-un castron adaugați toate ingredientele rămase și înainte de a fi gata, scoateți două căni de apă de fierbere și turnați-le în vasul cu aceste ingrediente.
Amestecați bine cu o furculiță pentru a deveni puțin cremos. Scurgeți Tagliatelle-le și adăugați-le în vas împreună cu amestecul de ingrediente, dați la foc mic și amestecați timp de 1 minut până când sosul se îngroașă.Spor la treabă și poftă bună!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere