Mod de preparare: Asezonați mai întâi puiul cu sare și piper. Apoi, într-o tigaie largă, încălziți uleiul la foc mare și înăbușiți puiul împreună cu foile de dafin timp de 3-4 minute sau până se rumenește pe toate părțile. Adăugați ceapa, boia de ardei și continuați să înăbușiți încă 2-3 minute, până se înmoaie ușor. Turnați acum vinul și lăsați alcoolul să se evapore 2-3 minute. Amestecați muștarul cu 5 linguri cu apă și turnați peste pui. Gătiți încă 6-8 minute, până când puiul este gata. Alături să aveți cartofi prajiți sau orez dar și o salată verde.
Spor la treabă și poftă bună!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere