Această versiune de placinta greceasca cu spanac dar fara foi este mai mult un sufleu de spanac. Este usor de facut si este delicioasa .
Ingrediente:
2 legaturi ceapa verde+1 usturoi verde,1 lingura 1 Kg. spanac
tocat,unt,pkg. spanac (tocat), 1 cana branza feta, 1 cana lapte, 1.1/2 cana cana faina, 3 oua , 1 lingura sau 2
pesmet, 1/4 lingurita piper proaspat macinat, 3 linguri kefalograviera ras, un strop de praf de nucsoara si scortisoara, un
praf de sare marina neiodata
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 180 ° C, se taie ceapa si usturoiul cat mai fin. Se toaca
spanacul. Ceapa se inabuseste in unt. Se
amesteca cu spanacul foarte bine scurs si fiert inainte.
Se unge cu unt un vas termorezistent si se pun straturi spanac si feta. Ccelelalte
componente se pun in blender si se amesteca bine.. Se toarna peste continutul
din vas. Dat la cuptor si coaceti timp de aproximativ 35 de minute.
Spor la treaba si Kali Orexi- Pofta Buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere