marți, 22 noiembrie 2011

Skordalia me kastana-Sos de usturoi cu castane

Ingrediente:

1 / 2 cana ulei de masline extravirgin, 3 cesti de castane decojite si fierte, o capatana de usturoi, o lingura otet de mere cu miere, sare marina neiodata dupa gust, piper proaspat macinat.


Mod de preparare:


Este foarte important ca, castane sa fie inca calde atunci cand incepem pregatirea. Pisati castanele si faceti din ele o pasta ca piureul. Adaugati usturoiul la fel facut piure si amestecat cu  otetul. Apoi turnati  ulei amestecand cu o lingura de lemn pana cand devine o compoztie moale de consistenta unei maioneze. Acum puteti condimenta cu sare si piper. Dati la rece inainte de servire.


Kali Orexi!Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere