duminică, 21 august 2011

Hoirines brizoles me syka-Cotlet de porc cu smochine

Este sezonul de varf pentru smochine profitati de ele cat  timp acestea sunt proaspete!

Ingrediente:

2 cotlete de porc,
8 smochine proaspete,1 ceapa,3-4  catei de usturoi, 2 linguri de vin alb, 2 linguri de otet de cidru de mere,ulei de masline, sare marina neiodata si piper negru .

Mod de pregatire:


Curatati smochinele si  taiati-le in doua.
  Prajiti-le in putin ulei dupa care le  scoateti. In acelasi ulei introduceti coastele si le prajiti pe amandoua partile. Adaugati ceapa si usturoiul si continuati prajirea. Se toarna apoi otet si vin si se adauga sare si piper. Adaugati la loc smochinele. Mai tineti un pic pe foc cat sa dea in clocot si puteti servi cu o garnitura de piure de cartofi si salata de sezon.




Kali Orexi!Pofta buna!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere