Ingrediente:
1 kg de carne (pui combinat cu miel), o foaie-doua de dafin, 1 morcov intreg, o ceapa, 1/2 lingurita piper negru boabe, cateva cuisoare, sare dupa gust la sfarsit. Toate acestea sunt folosite pentru a face o supa.(daca aveti deja nu mai aveti nevoie de carne), 0.75 kg de orez, o ceasca de unt proaspat de oaie/capra (se gaseste pe la cei cu produse traditionale de Sibiu), 1 pahar suc de lamaie.
Mod de preparare:
Fierbeti carnea dupa care pastrati bulionul (masura este de 3 cesti pentru fiecare ceasca de orez). Fierbeti orezul in supa. Atunci cand este pe jumătate fiert se adauga sucul de lamaie. Luati de la foc cand este gata, topiti untul si turnati-l peste orez. Serviti alaturi de carnea fiarta, Tzatziki si cu niste bucati de Fetta alaturi .
Kali Orexi! Pofta Buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere