O foaie-doua (in functie de cate tarte facem) de aluat de patiserie pe care-l taiem in forme rotunde de marimea formelor de tarta/briosa pe care le folosim, Haloumi sau pentru ca nu gasiti in Romania Mozzarella taiata in cuburi mici, sos pesto cat este necesar, 2 rosii taiate in cuburi mici, o capatana de usturoi sau 2 -3 legaturi de usturoi verde, oregano, sare, putin ulei de masline extravirgin.
Mod de preparare:
Puneti aluatul in formele unse (cu ulei de masline) pentru briose sau tarte. Puneti inauntru pesto dupa gust, adaugati branza taiata bucatele si rosiile, optional cate 2-3 catei sau 1 fir de usturoi de tarta tocat fin, presarati cu oregano, sare si putin ulei de masline si dati la cuptorul bine incalzit si dat apoi la foc mediu pentru 20-30 minute sau pana se rumenesc.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere