joi, 20 ianuarie 2011

Festivalul Blogurilor Culinare

Deoarece am raspuns initiativei site-ului http://www.gustos.ro/ si m-am inscris in concursul dedicat blogurilor culinare organizat de ei va rog pe voi, cei care ma vizitati, sa mai pierdeti un picut de timp si daca va plac retetele mele sa ma votati. Aveti numai de castigat.


Iata pas cu pas ce trebuie sa faceti pentru a vota:
- sa aveti cont pe Gustos.ro
- sa va confirmati adresa de e-mail
- sa intrati pe pagina de categorii,Deserturi si Feluri Principale si sa votati blogul meu: papagheorghiu.blogspot.com sau cum apare la ei Papa Gheorghiu (sunt inscris la categoriile Desert si Feluri principale)
Puteti castiga la randul vostru multe premii: 10 premii oferite prin tragere la sorti pentru cei care voteaza, fiecare premiu va fi format din cate 8 volume din Colectia "Secrete de Bucatarie", puse la dispozitie de revista Felicia, si seturi de volume din colectia Radu Anton Roman - "Povestile bucatariei romanesti", de la Jurnalul National.
Deci va rog, daca va place, urmati acesti pasi simpli, folosind banner-ul din partea dreapta a paginii sau puteti accesa direct pagina lor de web: http://www.gustos.ro/ si urmati firul http://www.gustos.ro/concurs/fbg3/categorii.html.
Va multumesc anticipat pentru voturile voastre

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere