miercuri, 30 mai 2012

Mousse de capsuni si zmeura

Ingrediente:

450 de gr. crema de branza alba, 50 gr. de zahar pudra, 100 gr. de capsuni, 100 de gr. de zmeura, 3 foi de gelatina, 5 cupe de lapte

Mod de pregatire:

 
Intr-un bol cu apa rece, se inmoaie gelatina. Amestecati capsunile si zmeura. Intr-un alt castron, amestecati crema de branza cu zaharul.
Adaugati sosul lasat de fructe si fructele si amestecati. Se încalzeste laptele. Adaugati peste lapte gelatina si  amestecati cu branza. Se toarnă în 4 cupe. Lasati sa se raceasca la temperatura camerei dupa care dati la frigider 3 ore. Se decoreaza cu zmeura si capsuni  inainte de servire.


Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere