vineri, 24 iunie 2011

Pikandiki BBQ Saltsa -sos picant pentru gratar

Ingrediente:

2 linguri de ulei vegetal, 1 lingura de faina, 1 / 4 cana de otet balsamic in care ati tinut peste noapte tarhon, 1 / 4 ceasca de ceapa tocata fin, 1 cana cu apa, 2 lingurite de mustar, 2 linguri de pasta de tomate, 1 lingurita de sos Tabasco sau puteti folosi boia iute de ardei afumata, oregano+busuioc+cimbru uscat, coriandru pisat, nucsoara rasa, sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Se pune uleiul vegetal intr-o cratita si se încalzeste un picut. Adaugati faina si  amestecai pe foc mic timp de aproximativ un minut pentru a face o pasta. Se dilueaza pasta de tomate intr-o cana de apa calda si se toarnă în cratita. Se adauga toate ingredientele ramase si se amesteca pentru inglobare.Tineti amestecul pe foc mic, amestecand continuu pana cand se ingroasa.Luati de la caldura si lasati-l sa se raceasca. Puneti-l apoi intr-un recipient si bagati-l la frigider. Cu el ungeti carnea sau legumele inainte de a le face la cuptor sau pe gratar.

Kali Epitychia! Mult noroc!

Kalo Sabbatokuriako!Weekend minunat!






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere