Ingrediente:
3 galbenusuri de ou, 1 albus de ou, 100 gr. de zahar pudra, 50 ml. lapte, cateva flori de lavanda,
Mod de preparare:
Intr-o cratita, se aduce la fierbere laptele dupa care se adauga zaharul si florile de lavanda si se mai da in cateva clocote la foc mic. Se da la rece. Intr-un castron bateti bine galbenusrile si albusul. Adaugati la ce ati pregatit in prealabil. Se toarna in Ramekins si se coace in Bain Marie timp de 25 de minute la 200 ° C. Cand este gata si s-a racit puneti pe deasupra un strat crema cu miere de salcam si cateva flori de levantica inainte de servire. Florile de lavanda se pot inlocui cu extract natural de lavanda sau cu pudra .
Spor la treaba si pofta buna!
3 galbenusuri de ou, 1 albus de ou, 100 gr. de zahar pudra, 50 ml. lapte, cateva flori de lavanda,
Mod de preparare:
Intr-o cratita, se aduce la fierbere laptele dupa care se adauga zaharul si florile de lavanda si se mai da in cateva clocote la foc mic. Se da la rece. Intr-un castron bateti bine galbenusrile si albusul. Adaugati la ce ati pregatit in prealabil. Se toarna in Ramekins si se coace in Bain Marie timp de 25 de minute la 200 ° C. Cand este gata si s-a racit puneti pe deasupra un strat crema cu miere de salcam si cateva flori de levantica inainte de servire. Florile de lavanda se pot inlocui cu extract natural de lavanda sau cu pudra .
Spor la treaba si pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere