Ingrediente:
3-4 vinete potrivite, un litru de lapte, cateva fire de cimbru verde, 250 gr. telemea de capra, o legatura patrunjel si una de marar tocate fin, sare marina neiodata si piper proasppat macinat dupa gust, 2 rosii coapte o lingurita de otet de mere si miere.
Mod de preparare:
Curatati vinetele si taiati-le in cuburi mai maricele, dupa care le fierbeti in lapte la foc mic impreuna cu cimbrul. Cand s-au inmuiat bine, le scoateti din oala si le puneti la scurs intr-o strecuratoare. Cand sunt gata le punem pe un fund de lemn si le tocam marunt cu tocatorul de vinete. Maruntim si branza de capra intr-un castron ,rasturnam vinetele si rosiile facute pasta, adaugam mararul si patrunjelul. Turnam lingurita de otet, condimentam cu sare si piper. Amestecam bine si dam la rece cel putin o ora dupa care putem servi o felie de Fetta si cu paine neagra proaspata alaturi.
Kali Orexi !Pofta Buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere