Tot din zona mediteraniana , o reteta gustata si culeasa intr-un Bistro din Nisa, usor de facut si foarte gustosi
Ingrediente:
5-6 dovlecei mai mititei taiati in 2 (si luate capetele), 100 gr. branza bleu (eu am folosit Branza Bucegi care este foarte buna la gust),150 gr branza de vaci,2 linguri de iaurt, o legatura patrunjel, 2-3 linguri nuci zdrobte, sare si piper dupa gust. Pentru sos: 2 oua batute energic amestecate cu cate putinul cu zeama de la o lamaie si cu o cana de de supa de carne si 1/2 ceasca lapte.
Mod de preparare:
Se spala bine dovleceii, se iau capetele si se taie in jumatati ;
se scoate miezul cu lingurita sau cu ustensila speciala de scobit si se umplu cu amestecul de branzeturi,iaurt,patrunjel, nuci sare si piper. Se aseaza cu grija intr-o cratita se toarna sosul si se dau la foc mic cam 20-25 minute pana se inmoaie dovlecelul. Se pot servi atat calzi cat si reci.
Pofta Buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere