Ingrediente:
600-700 g fileuri de cod , 1/2 kg de cartofi, 4 catei de usturoi, 1.1/2 ceasca cu suc de rosii, 1.1/2 ceasca cu ulei de masline extravirgin (posibil in care ati pus mai de mult o legatura busuioc, 2-3 ardei marunti iuti si cativa catei de usturoi), oregano, patrunjel proaspat tocat, sare si piper dupa gust.
Mod de preparare:
Codul se taie, se spala bine si i se scoate piele. Se taie cartofii felii si se pun intr-o tava. Se presara deasupra sarea, piperul si patrunjelul tocat. Se pune pestele peste cartofi, se presara usturoi tocat marunt, oregano si piper, se pune inca un strat de cartofi si din nou usturoi, oregano, piper, sare si patrunjel tocat. Se stropeste cu ulei de mãsline din belsug si cu suc de rosii, apoi se da la cuptor.Se serveste cald cu un vin alb sec alaturi.
Kali Orexi! Pofta Buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere