Ingrediente: 1 pahar cu ulei de măsline de gătit, 1-2 căței de usturoi
tocați, 1 fir de praz tăiat rondele, 1 vânătă tăiată în cuburi, 2-3 cartofi tăiați
în sferturi, 1 ceapă albă tocată
mărunt, 2 dovlecei mici tăiați cuburi, 100 gr. fasole
verde, 1-2 ardei tăiați in 4
fără semințe, 3 roșii coapte
tocate, pastă de tomate 1 linguriță, puțin zahăr, sare marină neiodată și piper după gust, o crenguță de cimbru, o legătură pătrunjel tocată mărunt.
Mod de preparare: Turnați uleiul într-o oală largă și puțin adâncă și înăbușiți ușor ceapa și usturoiul, adăugând și zahărul și pasta de tomate. Spălați legumele și tăiați-le conform celor menționate . Adăugați toate legumele. Gătiți 20 de minute, adăugând puțină apă și apoi adaugati crenguța de cimbru. Condimentați cu sare și piper. Lasați până când toate legumele sunt moi și nu mai rămâne lichid decât foarte puțin. La sfârșit adăugați pătrunjelul tocat.
Spor la treabă și poftă bună!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere