Ingrediente:
6 oua, 300 gr. unt, 300 gr. zahar, 700 gr. faina, 500 gr. fructe confiate si uscate ( deoarece nu am avut mastic l-am terminat pe cel luat din Grecia- am pus bucatele mici de rahat cu ouzo), mirodenii (scortisoara, cuisoare, vanilie si ce va mai place), un paharel de coniac, doua pachete de praf de copt, 1/2 l. lapte caldut.
Mod de preparare:
Se freaca untul inmuiat zaharul pana se fac spuma, se adauga ouale pe rand, se adauga si coniacul si laptele. Fructele taiate marunt si rahatul se amesteca cu faina si doua pachete de praf de copt. In mijloc se face o gaura se toarna cealalta compozitie si se amesteca bine. Se toarna in tava si se coace la foc mic.
Sarbatori Fericite!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere