Ingrediente: o
limbă de vită fiartă ( cam de 600-700 gr.) în prealabil, curățată de
pieliți și tăiată fâșii, o lingură ulei de măsline și una de unt, 1
linguriță rasă de zahăr, 100 gr. stafide brune și aurii, 50 gr. migdale
cojite tăiate în lung, o cepă mică dată pe răzătoare, coaja rasă și
zeama de la 1/2 lămâie,1/2 pahar de vin.
Mod de preparare: Într-o tigaie se încălzește uleiul de măsline amestecat cu untul după care se adaugă, făina, zahărul și ceapa și se înăbușe fără să se ardă. Stingem apoi cu zeama în care a fiert limba după care adăugăm și bucățile de limbă. Condimentăm cu sare și piper, adăugăm, vinul, stafidele și migdalele și lăsăm la fiert cam 10 minute. La sfârșit, chiar înainte de stingerea focului adăugăm zeama și coaja rasă de lămâie.
Spor la treabă și poftă bună!
Mod de preparare: Într-o tigaie se încălzește uleiul de măsline amestecat cu untul după care se adaugă, făina, zahărul și ceapa și se înăbușe fără să se ardă. Stingem apoi cu zeama în care a fiert limba după care adăugăm și bucățile de limbă. Condimentăm cu sare și piper, adăugăm, vinul, stafidele și migdalele și lăsăm la fiert cam 10 minute. La sfârșit, chiar înainte de stingerea focului adăugăm zeama și coaja rasă de lămâie.
Spor la treabă și poftă bună!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere