Ingrediente: 2 dovlecei de dimensiune medie, 4 ouă, 100 gr. Feta tăiată cubulețe mici, sare marină neiodată și piper proaspăt macinat după gust, ulei pentru frigere sau unt. (opțional o roșie tăiată rondele). Drept garnitură o salată de vegetale.
Mod de preparare:
Doveleceii, spălați și curațați, se taie rondele și se lasă la scurs cu puțină sare presărată peste ei. După scurgere îi amestecați cu brânza. Condimentați dacă este nevoie și cu sare dar neapărat cu piper. Încalziți uleiul sau untul în tigaia de lucru, bateți ouăle și răsturnați-le în tigaie. Lăsați focul mic, adăugați deasupra amestecul de dovlecei cu brânză (puteți adăuga acum și rondelele de roșii opțional), o coaceți pe o parte apoi o răsturnati pe cealaltă parte , o mai țineți puțin și gata de servit.
Mod de preparare:
Doveleceii, spălați și curațați, se taie rondele și se lasă la scurs cu puțină sare presărată peste ei. După scurgere îi amestecați cu brânza. Condimentați dacă este nevoie și cu sare dar neapărat cu piper. Încalziți uleiul sau untul în tigaia de lucru, bateți ouăle și răsturnați-le în tigaie. Lăsați focul mic, adăugați deasupra amestecul de dovlecei cu brânză (puteți adăuga acum și rondelele de roșii opțional), o coaceți pe o parte apoi o răsturnati pe cealaltă parte , o mai țineți puțin și gata de servit.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere