Ingrediente:
Mod de preparare:
Încălziți cuptorul la maxim. Tăiați carnea de
porc în bucăți mici dați-le pe toată suprafața cu făină (eliminați excesul de făină) și rumeniți-le în ulei de măsline într-o tigaie. Tăiați ceapa în rondele și
adăugați-o la carnea de porc rumenită. Continuați gătirea încă 3- 4 minute sau până se ajunge la translucid, moment în care adaugăm și usturoiul zdrobit cu latul cuțitului. Țineți pe foc mediu încă 2
minute după care puteți adăuga vinul. Lăsați până se evaporă alcoolul și adaugați pătrunjel tocat, crema de ciuperci și smântâna. Se continuă
gătirea până se îngroșă sosul moment în care puteți adăuga și Feta sfărâmată în prealabil cu furculița dar și ciupercile păstrate doar fierte și ceapa și usturoiul verde. Amestecați gentil până la înglobare după care răsturnați intr-un vas de sticlă termorezistent și dați la cuptor pentru aproximativ 20-25 minute sau până considerați ca s-a facut bine în funcție de cuptor.
Spor la trabă și poftă bună!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere