Informatii despre acest peste gasiti aici
Ingrediente:
3 linguri de unt, 1 lingura ulei de masline, 400 gr. file de Mahi Mahi, sare piper dupa gust, ceva oregano , o legatura mare patrunjel maruntit bine atat pentru gatit cat si pentru decorat, coaja si sucul de la o lamaie bio, 2 catei de usturoi.
Intr-o tigaie
mare pusa la foc mediu, topiti 1 lingura de unt si una de ulei de masline. Adaugati bucatile de peste pe partea cu piele mai intai si asezonati cu oregano, sare si piper. Gatiti pana se aureste frumos 3 minute pe fiecare parte.
Transferati pestele acum pe o farfurie. In tigaie,
adaugati restul de 2 linguri unt. Dupa ce se vor topi, adaugati usturoiul maruntit bine si
gatiti doar un pic cam 1 minut, apoi adaugati si coaja de lamaie si sucul dar si o parte din patrunjel. Intoarceti bucatile de mahi mahi pe toate partile si turnati din cand in cand peste ele din sos. Cand sunt gata decorati cu
mult patrunjel si serviti alaturi de un pahar de vin alb sec rece.
Spor la treaba si pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere