Ingrediente:
500 de gr. de dovlecei, 5 oua, 50 gr. faina, o cutie de 250 gr. branza cu usturoi si ierburi (in caz ca nu gasiti preparati una singuri amestecand Ricotta sau branza de vaci cu marar,patrunjel,menta si busuioc ,usturoi ), sare marina neiodata si piper proaspat macinat, ierburi de Provence, un aluat din apa-oua-faina
Mod de preparare:
Taiati dovleceii felii si tineti-i in aburi timp de 15 minute. Atunci cand sunt fierta se scurg si se amesteca cu ouale batute energic, faina si ierburile. Se amesteca bine. Incalziti cuptorul la 180 ° C.
Imprastiati aluatul pe o tava de copt captusita cu hartie de copt la o grosime de 2 la 3 mm. Coaceţi 10 la 15 minute. Lasati sa se raceasca cateva minute inainte de a scoate din cuptor. Imprastiati compozitia si intindeti-o binepeste aluat. Impachetaţi bine in folie de plastic si bagati la frigider pana la servire.
Spor la treaba si pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere