Ingrediente:
60 gr. de zahar brun, 12 gr. unt, rosu alimentar, 1 lingurita de apa, 1 lingurita suc de lamaie
Mod de pregatire Roudoudoux:
Intr-o cratita, se pun toate ingredientele si se ajeaza pe un foc mic,cu sita de protectie. Se amesteca ocazional. Cand este legat bine, impartiti acest caramel in forme scoici mici, cutii sau alte forme de plastic. Pentru un caramel mai dens, nu se adauga untul. lasati sa se raceasca si serviti.
Spor la treaba si pofta buna!
60 gr. de zahar brun, 12 gr. unt, rosu alimentar, 1 lingurita de apa, 1 lingurita suc de lamaie
Mod de pregatire Roudoudoux:
Intr-o cratita, se pun toate ingredientele si se ajeaza pe un foc mic,cu sita de protectie. Se amesteca ocazional. Cand este legat bine, impartiti acest caramel in forme scoici mici, cutii sau alte forme de plastic. Pentru un caramel mai dens, nu se adauga untul. lasati sa se raceasca si serviti.
Spor la treaba si pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere