Amestecul de caise, rozmarin este foarte la moda si trebuie sa spun ca ... Merita! Un gust adevarat din Provence care sa va dea impulsul de a vizita aceasta frumoasa regiune sau daca ati fost va va readuce vacanta .......in papilele gustative ... Da, da!
Ingrediente pt. 4 portii:
1 pachet aluat fraged de patiserie, 0,75 kg caise , 0,25 kg. visine, 1 lingura de gem de caise (de preferinta de casa), 1/2 plic zahar vanilat, 30 gr. de zahar pudra, 40 gr. unt, rozmarin
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 210 °. Intindeti aluatul in forma de tarta tapetata cu hartie pergament. Pe deasupra raspanditi lingura de gem. Se spala si se usuca caisele. Se taie în felii de 1 cm grosime si se aseaza peste stratul de gem. Se presara echivalentul unei crengute de rozmarin printre caise. Se presara zahar si unt. Coaceti 40 de minute. In cele din urma ... Serviti cald!
Pofta buna!
Inca o reteta simpla, parfumata, aromata! O combinatie autentica intre caise si rozmarin. Felicitari! Am probat multe retete de pe acest blog si toate au fost surprinzator de gustoase.
RăspundețiȘtergere