vineri, 26 noiembrie 2010

Indiene cu frisca

Ingrediente:
6 oua,300 gr faina,250+200 gr  zahar brun,1/4 kg. frisca batuta proaspat,1/2 tableta ciocolata rasa, 4 linguri cacao De Zaan sau Van Houten, 100 gr. unt

Mod de preparare:
Se freaca galbenusele cu zaharul (250 gr) apoi se adauga faina si albusul batut spuma. Se toarna pe o tava tapetata cu grasime si faina in forma de rotunduri potrivit de mari. Se coc. Se umplu la mijloc cu frisca proaspat batuta si indulcita in care am pus si ciocolata rasa. Se toarna deasupra glazura  de ciocolata (100 ml de apa  se fierb cu 200 gr de zahar si cu 4 linguri de cacao de buna calitate, dupa ce clocoteste se ia de pe foc si cand se racoreste un pic se pune 100 gr. unt. se amesteca pana la omogenizare si se toarna peste prajitura cand este calduta)

Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere