Ingrediente:
6 oua,300 gr faina,250+200 gr zahar brun,1/4 kg. frisca batuta proaspat,1/2 tableta ciocolata rasa, 4 linguri cacao De Zaan sau Van Houten, 100 gr. unt
Mod de preparare:
Se freaca galbenusele cu zaharul (250 gr) apoi se adauga faina si albusul batut spuma. Se toarna pe o tava tapetata cu grasime si faina in forma de rotunduri potrivit de mari. Se coc. Se umplu la mijloc cu frisca proaspat batuta si indulcita in care am pus si ciocolata rasa. Se toarna deasupra glazura de ciocolata (100 ml de apa se fierb cu 200 gr de zahar si cu 4 linguri de cacao de buna calitate, dupa ce clocoteste se ia de pe foc si cand se racoreste un pic se pune 100 gr. unt. se amesteca pana la omogenizare si se toarna peste prajitura cand este calduta)
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere