Ingrediente: 1/2 ardei roșu+1/2 ardei verde+1/2 ardei galben, 1 roșie sau 6 roșii cherry, 2-3 fire ceapă verde, 4 ouă, sare marină neiodată și piper negru măcinat după gust, 100 ml. ulei de măsline, 200 ml. lapte, 300 gr. făină, 1 praf de copt, oregano, câteva măsline fără sâmburi, 100 gr. feta mărunțită, 3 linguri ketchup dulce, 100 gr. Kefalotyri ras, un pic de pesmet.
Mod de preparare: Începem să tăiem ardeii în cubulețe mici. Tocăm și ceapa verde. De asemenea roșiile în cuburi iar cherry în două. Apoi, luați un bol și adăugați ouăle, băteți-le energic în timp ce le
amestecați cu piper, sare, ulei de măsline și lapte. Apoi adăugați făina, praful de copt și amestecați pentru a
face un terci frumos. Adăugați oregano, măslinele tocate, ardeii, ceapa, roșiile,
feta sfărâmată, ketchup și amestecați bine pentru a face amestecul omogen. Împrăștiați amestecul lingură cu lingură, într-un vas neaderent care se poate da la cuptor și potrivit ca mărime, uns în prealabil cu ulei și presărat cu pesmet. La sfârșit presărați pe deasupra chefalotyri-ul răzuit. Coaceți la 180 de grade Celsius, până se rumenește frumos.
Asta e ! Atât de ușor!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere