Ingrediente: Pentru 4 porții- 500 gr. gutui tăiate cuburi, 1 ceapă albă marunțită, 1 cartof tăiat cuburi, 1/5 țelină tăiată cuburi, 1 măr tăiat cuburi, 1 pahar vin alb, 700 ml. apă sau bulion de carne, 100 gr. zahăr brun, 1/2 linguriță praf ghimbir, 1/2 linguriță scorțișoară, sare marină neiodată după gust, pătrunjel creț tocat mărunt pentru a decora, piper alb proaspăt măcinat, unt cât este necesar,100 ml. smântână pentru servit.
Pregătirea în avans: Această supă poate fi preparată cu o zi
înainte și depozitată în frigider într-un recipient acoperit. Se
încălzește chiar înainte de servire și se adaugă smântâna.
Spor la treabă și poftă bună!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere