Aceasta gustare dulce plina de calorii este chiar mai delicioasa cu iaurt grecesc.
Ingrediente:
10-15 smochine uscate,1 capetel de baton de scortisoara ,
3 cuisoare, 1 frunza de dafin , 1 lingurita miere de cimbru,1 cupa de migdale fara pielita, 1 cana cu ceai de cimbru.
Mod de preparare:
Puneti ceaiul de cimbru intr-o cratita si adaugati frunza de dafin, smochinele, scortisoara, cuisoarele si mierea. Adaugati doua cani de apa si fierbeti timp de 6-8 minute. Acoperiti apoi cratita cu un capac si continuati fierberea pana cand smochinele se inmoaie si atrag toate condimentele.
Le serviti cu siropul lasat, migdale si o lingurita doua de iaurt (sau frisca proaspat batuta).
Kali Orexi!Pofta Buna!
Ingrediente:
10-15 smochine uscate,1 capetel de baton de scortisoara ,
3 cuisoare, 1 frunza de dafin , 1 lingurita miere de cimbru,1 cupa de migdale fara pielita, 1 cana cu ceai de cimbru.
Mod de preparare:
Puneti ceaiul de cimbru intr-o cratita si adaugati frunza de dafin, smochinele, scortisoara, cuisoarele si mierea. Adaugati doua cani de apa si fierbeti timp de 6-8 minute. Acoperiti apoi cratita cu un capac si continuati fierberea pana cand smochinele se inmoaie si atrag toate condimentele.
Le serviti cu siropul lasat, migdale si o lingurita doua de iaurt (sau frisca proaspat batuta).
Kali Orexi!Pofta Buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere