Ingrediente:
100 gr. stafide, 150 gr. piscoturi, 3 oua, 1/4 l. lapte fiert, 150 gr. zahar, 50 gr. zahar pudra, 2 portocale, 1 plic zahar vanilat.
Mod de preparare:
Se unge o forma cu unt semitopit, se pudreaza cu zahar pudra si se arunca stafidele in ea pe pereti si pe fund. Punem un rand de piscoturi , felii de portocala muiate intr-un sirop de zahar,piscoturi , stafide si urmam acest lucru pana terminam ingredientele si am ajuns la partea de sus.Deasupra turnam urmatorul sos:ouale frecate spuma cu zaharul si zaharul vanilat dupa care inglobam laptele.O punem sa fiarba in bain-marie (fel de a fierbe ori de a coace usor constând în a plasa recipientul în care este conținutul în apa ce se încălzeste direct) . O servim rece cu sirop sau dulceata de zmeura si frisca proaspat batuta.
Pofta Buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere