Ingrediente:
3 dovlecei, 10 cl. de ulei de masline extravirgin, 250 gr. Fetta, 4 oua, 1 lingurita de zahar brun, 1 iaurt de 250 gr grecesc, 200 gr. de faina, o mana de menta si una de busuioc taiate fin, sare marina neiodata si piper proaspat macinat, o nucsoara rasa, 1/2 lingurita scortisoara macinata, un pachet de aluat fraged, o bucata Kefalo graviera (parmezan) rasa
Mod de pregatire:
Intr-o tigaie gatiti dovleceii pentru 5 minute in putin ulei de masline.
Adaugati sare si piper. Incalziti cuptorul la 200 ° C. Intr-un castron se bat ouale cu zaharul si 1/2 linguriţă de sare. Adaugati restul de ulei si iaurtul. Adaugati faina, dovleceii calzi, branza feta, ierburile si condimentele. Intideti o foaie de aluat in tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu unt topit, rasturnati amestecul realizat, taiati in bucati dupa gust presarati cu kefalo graviera (parmezan) ras si dati la cuptor 20 de minute sau pana cand se face.
Kali Orexi!Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere