Ingrediente:
4 cartofi albi mari,6 linguri unt topit bine frecat, 6 oua, 1/2 kg. smantana, 3 linguri faina, 6 linguri zahar sau parmezan ras.
Mod de preparare:
Se fierb cartofii, se rad. Se freaca bine untul, adaugam galbenusurile, parmezanul ras( sau zaharul daca o dorim dulce) , smantana si faina, la urma albusele batute spuma. Mestecam usor totul pana la omogenizare si punem compozitia intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet.Se da la cuptorul bine incalzit aprox. 30-40 minute. Daca este dulce o servim cu sirop de zmeura daca nu cu parmezan ras.
Pofta Buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere