Ingrediente pentru aproximativ 25 de tigari rusesti:
15 gr. faina, 75 de grame de zahar pudra, 20 gr. unt, 10 gr. de pudra de cacao neindulcita, 1 ou
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 180 ° C. Intr-un castron, combinati cacaoa, zaharul si faina. Adaugati untul topit si oul. Pe foaie de copt unsa cu unt topit sau ulei, raspanditi discuri din compozitia de mai sus de 5- 10 cm in diametru. Coaceti de la 5 la 8 minute. La scoaterea din cuptor, se iau de pe tava cu o spatula si usor se roluiesc pentru a forma o tigare tipic ruseasca. Acest preparat se raceste foarte repede si devin greu roluit, aceasta este motivul pentru care avem nevoie de a coace in loturi mici ...
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Pentru siguranta postarilor proprietarul blogului isi rezerva dreptul de a modera comentariile dvs.Din start vor fi sterse comentariile Anonime.Va multumim pentru intelegere