tag:blogger.com,1999:blog-4763007895960166513.post3454114564685829159..comments2023-09-23T11:16:05.517+03:00Comments on La Papa Gheorghiu: Magiritsa (Mageritsa) -Supa greceasca traditionala de miel pentru PastiPapa Gheorghiuhttp://www.blogger.com/profile/02159550624738187853noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4763007895960166513.post-82929222344466440632017-03-12T08:38:55.975+02:002017-03-12T08:38:55.975+02:00Fara smantana.Fara smantana.Papa Gheorghiuhttps://www.blogger.com/profile/02159550624738187853noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4763007895960166513.post-54649796846674220612017-03-12T08:38:02.535+02:002017-03-12T08:38:02.535+02:00E mai bine sa folositi doar galbenusul.E mai bine sa folositi doar galbenusul.Papa Gheorghiuhttps://www.blogger.com/profile/02159550624738187853noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4763007895960166513.post-46311130386382545782017-03-11T18:36:56.276+02:002017-03-11T18:36:56.276+02:00Buna ziua!Am descoperit din întâmplare blogul dvs ...Buna ziua!Am descoperit din întâmplare blogul dvs si ma bucur mult.<br />As vrea sa va întreb, legat de această rețetă. ..daca ouale din avgolemono se pun întregi ,sau doar gălbenușurile. Se poate adăuga si smântână acră ca la ciorba de burtă?<br />Voi reveni cu siguranță pe blogul dvs si probabil si cu întrebări. Sunt o mare admiratoare a Greciei si implicit a bucătăriei sale.O zi frumoasă! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09855882097018337626noreply@blogger.com